價格︰

美食到會

美食到會
顯示︰
排序方式︰
日本SUNAOSHI鹽味拉麵78g In Stock
經典的拉麵口味,以醬油為主要醬料搭配各式各樣的湯底,大多數人認為醬油拉麵一定非常鹹,但其實透過醬油的鮮甜搭配湯底,更能帶出食材的風味 貯存方法: 為保持貨品質素,建議貯存於避光處..
HKD8.00
日清Ciscorn 朱古力味粟米片 200g In Stock
愛吃麥片的人絕對都知道日清、這款是專門設計給兒童的玉米麥片,使用知名的三溫糖 甜而不膩,這包麥片搭配牛奶、豆漿或是優格都可以!馬上就快速準備好簡單又營養的早餐,夾鏈袋設計保存方便。 ==..
HKD20.00
期間限定「PARTY必備福袋」A In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 =========== 套餐內含: 1、澳洲Wyndham Bi..
HKD188.00
期間限定「PARTY必備福袋」B In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 =========== 套餐內含: 1、久保田千壽-特別本釀造1..
HKD598.00
期間限定「PARTY必備福袋」C New In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 =========== 套餐內含: 1、日本盛田尾張男山大吟釀7..
HKD168.00
期間限定「刺身福袋」 In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 刺身拼盤,嚐盡出國滋味、款款新鮮、款款出色、任君選擇、買返屋企同家人共享鮮味,足..
HKD98.00
期間限定「家肥屋潤福袋」 New In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 =========== 套餐內含: 1、意大利BOTANICA特..
HKD258.00
期間限定「打邊爐肉食福袋」 In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 =========== 套餐內含: 1、美國安格斯CAB封門柳火..
HKD288.00
期間限定「日式魚生丼福袋」 New In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 =========== 套餐內含: 1、日本(生)吞拿魚蓉 30..
HKD268.00
期間限定「日本甜品福袋」 In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 =========== 套餐內含: 1、日本名糖鱈魚燒草莓巧克力..
HKD138.00
期間限定「氣炸小食福袋」 In Stock
2022福を呼ぶ新春販売. 新年快樂!我哋iEAT為大家準備了多款新春福袋事不宜遲即刻去睇下啦 =========== 套餐內含: 1、日本Maruha炸魷魚圈..
HKD99.00
聖誕限定BBQ套餐3-4人 In Stock
就到聖誕節,又係時候叫齊親朋戚友,齊齊去燒烤開Party。不想自己預備食物去BBQ?IEAT幫緊你!!今年,iEAT 誠意為您推薦我們推出的「聖誕限定BBQ套餐」。精選美國牛肉、日本海產為你們的..
HKD359.00
聖誕限定打邊爐套餐2-3人 In Stock
放聖誕假當然唔少得開PARTY啦! 唔少人都會開大食會、打邊爐等等~ 唔想年年都係去超市掃同一樣嘅貨?小編今年有新野推介!今年,iEAT 誠意為您推薦我們推出的「聖誕限定打邊爐套餐」。精選牛魔王..
HKD399.00
聖誕限定燭光2人牛扒餐 In Stock
聖誕節真的是個很浪漫的節日,一到了聖誕節,街上的過節氛圍就會特別濃厚,不由得就好想跟另一半來個羅曼蒂克的約會,約會點可以少左兩個人吃聖誕大餐呢?今年,iEAT 誠意為您推薦我們推出的「聖誕限定燭..
HKD299.00
聖誕限定燭光2人羊扒餐 In Stock
聖誕節真的是個很浪漫的節日,一到了聖誕節,街上的過節氛圍就會特別濃厚,不由得就好想跟另一半來個羅曼蒂克的約會,約會點可以少左兩個人吃聖誕大餐呢?今年,iEAT 誠意為您推薦我們推出的「聖誕限定燭..
HKD299.00
聖誕限定甜品套餐A In Stock
嘆下午茶時要吃甜品,想吃宵夜時也要有甜品!黎緊聖誕節約埋三五好友相聚吃聖誕大餐,餐後梗係要食D甜品啦。今年,iEAT 誠意為您推薦我們推出的「聖誕限定甜品套餐」。精緻的日本甜品瀰漫著濃郁的聖誕氣..
HKD159.00
網上商店系統及網頁設計由 actlog.net 提供
網上商店 網頁設計